Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

BEST RESTAURANT OSLO

Lurer du på hvilken restaurant i Oslo som er best? Vi mener svaret er Listen to Baljit – i all beskjedenhet selvfølgelig – og vi skal gjøre vårt beste for å overbevise deg om det samme! Vi serverer moderne, indiske matretter laget av noen av verdens beste kokker.

Hør på Baljit, og reserver et bord i dag!

UNIKT KONSEPT MED STREET FOOD

Listen to Baljit er et helt unikt restaurantkonsept som kombinerer god mat med ungdommelige trender. Vi har reist India rundt for å finne glemte oppskrifter på indisk mat, og resultatet er en spennende street food-meny hvor moderne teknikker møter gamle tradisjoner. 

Street food er det vi er aller best på.

Vi har også hentet noen av Indias beste kokker til restauranten vår. Kokketeamet vet hvordan de skal løfte god mat til uante høyder. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss den beste restauranten i Oslo!

DE BESTE ANMELDELSER

I 2018 åpnet Listen to Baljit i moderne og freshe lokaler på Solli plass. Siden da har det bare gått oppover. Vi er fullbooket nesten hver eneste kveld, og har begeistret både sultne gjester og kravstore anmeldere.

VGs anmelder syntes at maten vår var både fargerik, velsmakende og ypperlig indisk. Aftenpostens anmelder ble imponert av vårt moderne og avslappede konsept. Dagsavisens anmelder mente at det var all grunn til å lytte til Baljit.

PÅ MENYEN HOS LISTEN TO BALJIT

På menyen hos Listen to Baljit finner du mat fra de mest eksotiske regioner av India. Vi har klassiske, indiske retter som du kanskje allerede kjenner, i tillegg til moderne street food. Mange av rettene våre lages med en ny og moderne vri, slik at maten du bestiller hos oss er helt unik. 

Du kan bestille mat fra Tandoor-menyen, street food-menyen eller smaksmenyen. Du kan også velge mellom et godt utvalg indisk brød og annet tilbehør. 

Hvis dere er flere som skal spise sammen er det hyggelig å bestille mange forskjellige retter og dele. Dette skaper en fin sosial ramme rundt måltidet, og alle får smake på litt av hvert. Kanskje dere finner noen nye favoritter?

VELKOMMEN TIL EN AV OSLOS BESTE RESTAURANTER!

Det er lite annet som kan måle seg med indisk mat i farge, smak og fyldighet. Be en av våre servitører om å komme med anbefalinger til mat og drikke som passer sammen, eller plukk og miks dine favoritter fra vår street food-meny. 

Sett sammen et måltid fra de mest eksotiske hjørner av India, eller hold deg til en region av gangen. Bare fantasien setter grenser når det gjelder indisk mat.

Du finner restauranten i Oslo sentrum på Solli plass. 

Hør på Baljit: Bestill et bord i dag, og finn ut om Listen to Baljit er den beste restauranten i Oslo!

Reserver bord