Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Beste indiske restaurant i Oslo

Listen to Baljit åpnet i slutten av 2018, men har allerede rukket å posisjonere seg som den beste indiske restauranten i Oslo for mange. Siden åpningen har restauranten blitt overøst med komplimenter på både TripAdvisor og blant anerkjente matanmeldere.

Den indiske restauranten befinner seg ved Solli plass i Oslo, og byr på et spennende og unikt indisk streetfood-konsept servert i freshe og moderne lokaler. Restauranten har noe for enhver smak, og passer for både store og små.

Prøv Listen to Baljit du også og finn ut av hvorfor restauranten har blitt en av de beste indiske restaurantene i Oslo. Reserver bord eller besøk restauranten i Frognerveien 1.

GODE ANMELDELSER

Det er ingen tvil om at den indiske restauranten Listen to Baljit har tatt opp konkurransen om å være blant de beste indiske restaurantene i Oslo. Dette gjør de ved å tilby et unikt konsept basert på matretter inspirert av indiske food trucks, og ved å gi tradisjonelle indiske retter en moderne vri. Restauranten åpnet i slutten av 2018 ved Solli plass, og har siden rukket å motta gode anmeldelser på blant annet TripAdvisor, Google og i noen av landets største nettaviser.

Restauranteier Baljit Singh ønsket å starte noe helt nytt innenfor indiske restauranter i Oslo, og lot seg inspirere av indisk streetfood og sine egne familietradisjoner. Hos Listen to Baljit kan du oppleve indisk fine dining, smake på nydelige indiske cocktails, eller hive i deg en kjapp og smakfull lunsj. Sett sammen flere retter, og smak deg gjennom en indisk reise. Dette er det ultimate stedet for deg som ønsker å smake et annerledes indisk måltid hos en av de beste indiske restaurantene i Oslo.

 

Les mer: Indisk restaurant

 

VARIERT MENY

Det som gjør Listen to Baljit til en av de beste indiske restaurantene i Oslo er en innholdsrik meny med stor variasjon. Menyen består blant annet av thali-retter som gir deg muligheten til å smake på det meste i ett måltid. Et tradisjonelt indisk måltid består av mange små retter av ulike smaker som er ment for å deles, og disse små tapas-lignende rettene blir kalt thaali. Å dele matretter skaper en sosial og inkluderende affære, og delt matglede – perfekt for deg som ønsker en kulinarisk opplevelse i godt selskap.

Menyen består også av eksklusive og tradisjonelle indiske matretter. Rettene serveres i en eksklusiv presentasjon inspirert av fine dining. Kombiner dine favorittsmaker og råvarer med lam, fisk, kjøtt eller kylling. Spiser du ikke kjøtt kan du også bestille vegetarretter som er fulle av smak, krydder og deilige grønnsaker. Restauranten tilbyr noe for enhver smak, og gjestene kan også egenkomponere middagen etter egne preferanser eller spørre om kokkens preferanser. Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter.

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske kulturen.

Les mer: Street food Oslo

 

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Ta med deg en date, venn eller lunsjmøtet, og smak på autentisk indisk mat på en av Oslos beste indiske restauranter.

Oppskriftene til Baljit er basert på smaker fra alle sider av det indiske kjøkken, og store deler av menyen blir servert som streetfood retter og som fine dining retter. Ta med deg godt selskap, og bestill flere retter på deling for å oppleve smaken av India. Menyen består av retter inspirert av alle Indias hjørner, proppfulle med deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat, er restauranten vår en perfekt måte å smake flere ulike retter i ett måltid.

Les mer: Ny restaurant Oslo

Vi tilbyr også en spennende lunsjmeny. Benytt skjemaet under for å reservere bord i dag.

Velkommen!

Reserver bord