Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk restaurant Oslo

Listen to Baljit er kanskje den beste restauranten i Oslo på moderne, indiske matretter. Her finner du unike street food-retter, samt tradisjonelle indiske matretter i moderne lokaler med en herlig atmosfære. 

Reserver bord eller kom innom oss idag for god mat og en unik smaksopplevelse. Velkommen!

ET UNIKT KONSEPT

Listen to Baljit har blitt kåret til beste restaurant i Oslo innen sin kategori av flere gjester og matbloggere, og interessen har vært stor siden åpningen i slutten av 2018. Restauranten byr på en hyggelig atmosfære, god mat og uforglemmelige smaksopplevelser. 

 

Restauranten baserer seg på et helt unikt konsept, og tilbyr smaksrike indiske street food-retter, laget på ferske råvarer og indiske mattradisjoner. 

Mange av rettene serveres som små tallerkener som enkelt kan deles mellom deg og ditt selskap. Restauranten oppfordrer til å dele retter og kombinere ulike smaker for å få den optimale restaurantopplevelsen. Book bord og prøv selv i dag, du også! 

Les mer: Beste indiske restaurant i Oslo

STJERNEKOKKER

Hos Listen to Baljit er vi opptatte av at restauranten skal ha en avslappet atmosfære, samtidig som maten skal være eksklusiv. Derfor har restauranteier Baljit hentet inn noen av verdens beste indiske kokker til sin restaurant i Oslo. 

Kokketeamets nyeste tilskudd er restaurantens nye sjefskokk, Harpreet Kaur Longani. Longani har blant annet jobbet som Executive Chef hos den kjente indiske hotellkjeden Taj Hotels. Hun er kjent for sine autentiske og eksklusive retter, og kan nå glede Oslo-restaurantens gjester med sine enestående kokkeegenskaper. 

Les mer: Indisk restaurant Oslo

EN SPENNENDE MENY

Den indiske restauranten har blitt belønnet med gode anmeldelser for sin spennende meny, som tilbyr noe godt for alle. Restaurantmenyen har blitt rost for sine eksklusive retter, men også for sin evne til å holde på indiske tradisjoner. Her finner du det beste fra både den vestlige og østlige verdenen. 

Rettene er fulle av smak, indisk krydder, tekstur og autensitet. Bestill flere retter for en komplett smaksopplevelse, og del gjerne rettene mellom deg og ditt selskap for et inkluderende måltid. 

I tillegg har vi en spennende drink- og cocktailmeny, med signaturdrinker laget på indiske smaker og kryddere. Vi tilbyr også en vinliste som passer til utvalgte indiske retter.

KOM INNOM RESTAURANTEN ELLER BOOK ONLINE

Ønsker du å teste restauranten i Oslo som er best på indisk street food? Kom innom Listen to Baljit på Solli plass! Vi tilbyr smakfulle indiske retter laget av et stjerneteam av kokker i hyggelige lokaler. 

Vi serverer lunsj og middag, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en eksklusiv helaften for deg og dine gjester. Du vil finne noe for alle på menyen. Ta gjerne kontakt med en av våre flinke servitører for anbefalinger.

Prøv oss du også. Våre lokaler ligger sentralt plassert i Oslo sentrum, og du finner enkelt frem med kollektivtrafikk eller bil. 

Book bord eller kom innom restauranten i dag. Velkommen!

Reserver bord