Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Familierestaurant

Listen to Baljit er en familierestaurant som byr på spennende indiske mattradisjoner med en moderne vri. Rettene er basert på oppskrifter som har gått i tradisjoner, kombinert med inspirasjon hentet fra indisk street food.

Hos Listen to Baljit kan familier glede seg over at det finnes noe for alle smaksløker – også de minste. Kos deg med spennende og smakfulle retter og indiske desserter, samt cocktails og drikke for alle og enhver. Hos oss vil hele familien få en god restaurantopplevelse.

INDISKE MATRETTER MED EN MODERNE VRI

Ser du etter en familierestaurant som byr på en kulinarisk opplevelse for alle?

Familierestauranten Listen to Baljit ble startet av veteran Baljit Singh. Familien Singh har tidligere startet populære restauranter som New Delhi, Bombay Brasserie og Holy Cow, som alle har blitt varmt mottatt av både gjester og media.

Ser du etter en restaurant som verdsetter familien, vil Listen to Baljit være restauranten for deg. Familien og dens historie er viktig for Baljit, derfor står indiske tradisjoner sentralt når han skal starte nye konsepter. Listen to Baljit er en indisk restaurant som kombinerer oppskrifter som har gått i generasjoner med en utradisjonell og vestlig vri. Rettene du får servert på Listen to Baljit er inspirert av indisk gatekjøkken, og menyen består av matretter fra alle kroker av Indias matkultur. Menyen har også småretter som lar deg smake på “alt” i ett måltid, i tillegg til en barnevennlig meny.

 

Les mer: Street food

 

Vil du ha ekte indisk mat, har du kommet til rett sted. Kokkene har lang erfaring fra det indiske kjøkken, og har blant annet jobbet på Taj Mahal Palasset i Mumbai, og en rekke andre kjente indiske steder. Hos oss vil du smake smaksrike retter, som har en fin tekstur og aromatiske kryddere, inspirert av indisk kultur og tradisjoner.

 

Les mer: Ny restaurant oslo

 

INDISK MAT

Elsker du indisk mat? Indiske matretter er preget av krydderblandinger og urter som ofte blir kalt masala. Krydder brukes i alt fra cocktails og desserter til vanlige middagsretter. Tradisjonelt ble krydder brukt som en måte å holde seg frisk på. Krydderblandingene består ofte av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme og kanel, samt andre urter.

Et tradisjonelt indisk måltid består av mange små retter av ulike smaker som er ment for å deles, og disse små tapas-lignende rettene blir kalt thaali. Å dele matretter skaper et sosialt og inkluderende måltid. I tillegg skal seks ulike smaker i det daglige matinntaket bidra til en bedre helse, ifølge indisk tro. Indiske måltider består ofte av sauser med en tjukkere tekstur og proppfull med smak, ris, grønnsaker og det indiske brødet naan.

 

Les mer: Fingermat

 

Det er her vi har hentet inspirasjonen vår fra. Oppskriftene våre er basert på smaker fra alle sider av det indiske kjøkkenet, og store deler av menyen blir servert som street food, småretter som kan deles eller som eksklusive retter. Ta med deg hele familien til vår familierestaurant, og bestill flere retter på deling for å oppleve smaken av India.

 

Les mer: Indisk restaurant

 

EN FAMILIERESTAURANT MED HISTORIE

Et besøk til Listen to Baljit gir deg og familien en unik smaksopplevelse, og en reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner servert på en ny og spennende måte. Listen to Baljit er en indisk restaurant for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske  matkulturen. Ta med deg familien hit og smak autentisk indisk street food midt i Oslo, i lokaler som byr på en eksotisk atmosfære. Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. Vi tilbyr også en lunsjmeny.

Baljit Singh er stolt av å servere indisk mat, basert på oppskrifter som har gått i generasjoner, og familien Singh har bydd på indiske mattradisjoner i over 30 år i Oslo. Til nå har de åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter som alle har mottatt mye oppmerksomhet.

Hos oss kan du ta med deg hele familien, vennegjengen, lunsjmøtet eller middagsdaten i hyggelige lokaler.

I tillegg donerer vi også et måltid til et sultent barn over hele verden, hver gang noen spiser et måltid hos oss. Og hvert år, rundt juletider, samles vi for å støtte barn gjennom utdanning og skolering.

 

Les mer: Indisk restaurant Oslo

Reserver bord