Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk mat

Mange forbinder indisk mat med sterk mat, men visste du at mange av de tradisjonelle matrettene faktisk ikke er spicy? Mange indiske retter lages uten tilsatt chili, men har likevel den gode smaken pakistansk og indisk mat er så kjent for. 

Hos Listen to Baljit får du det beste fra det indiske kjøkken. Vi har blant annet Butter Chicken, Kylling Tikka Masala og Tandoori King Prawns – alltid med en moderne vri.

Se menyen

Vil du lære mer om indisk matkultur og tradisjoner? Da bør du booke bord hos Listen to Baljit. Det er Baljit Singh som står bak restauranten, mannen som er mest kjent for å stå bak noen av Oslos mest toneangivende indiske restauranter – inkludert New Delhi på Tjuvholmen og nyåpnede Masala Politics ved Stortinget.

INDISK STREET FOOD

Hos Listen to Baljit kan du smake på både tradisjonelle og utradisjonelle indiske retter, basert på indisk garam masala. Mange av rettene serveres også med en smakfull saus av en tykk tekstur sammen ris, grønnsaker og indisk brød. 

Rettene serveres på eksklusivt vis, og hos oss får du en kulinarisk opplevelse hvor du kan smake deg gjennom Indias kultur – med en moderne vri. Alle rettene kan enkelt deles, slik det er vanlig å gjøre i indisk kultur. 

Oppskriftene til Baljit er hentet fra Indias gater, der indisk street food står i sentrum. Hos Listen to Baljit kombineres oppskrifter som har gått i generasjoner med utradisjonell og vestlig matinspirasjon. Menyen har også småretter som gir deg muligheten til å smake på litt av alt i ett måltid. 

SMAK INDISK MAT PÅ ET MODERNE VIS

Vil du smake indisk mat på en av Oslos beste indiske restauranter? Et besøk hos Listen to Baljit er en kulinarisk opplevelse, og gir deg indiske kjøkkentradisjoner servert på en ny og spennende måte. 

Familien Singh er stolte av å servere indisk mat, basert på oppskrifter som har gått i generasjoner. Listen to Baljit er en indisk restaurant for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske matkulturen. 

Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet for å smake autentisk indisk street food midt i Oslo. 

Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. Vi tilbyr også en lunsjmeny. Gjestene kan glede seg over smakfulle retter, drikke, vin og cocktails, samt et lokale som byr på en eksotisk atmosfære. Rettene blir servert i en eksklusiv presentasjon, og alt ved denne restauranten gir deg en smak av indiske tradisjoner – med en moderne vri.

Vi donerer et måltid til et sultent barn over hele verden hver gang noen spiser et måltid hos oss. Og hvert år, rundt juletider, samles vi for å støtte barn gjennom utdanning og skolering.

Reserver bord