Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk restaurant

Er du glad i spennende og smakfull mat proppet med friske råvarer, og som gjerne kan være litt spicy?

Listen To Baljit er et nytt og unikt konsept startet av samme familie som står bak de populære og suksessfulle spisestedene New Delhi Restaurant, Bombay Brasserie og Holy Cow. Alle restaurantene har mottatt stor oppmerksomhet og gode anmeldelser fra blant annet Aftenposten, Dagens Næringsliv og en rekke matbloggere. Nå skal Baljit Singh gi deg en indisk restaurant med en street food vri.

INDISK MAT OG HIGH CLASS STREET FOOD

Listen to Baljit er et nytt, spennende, moderne og indisk high-class konsept som kombinerer street food og fine dining. Den indiske restauranten baserer konseptet sitt på autentisk indisk masala fra indiske gårder, og maten lages av kokker med lang erfaring.

Gjestene kan også glede seg over smakfulle indiske cocktails og eksklusive retter. Menyen består blant annet av kjente smaker som tandoori og tikka, røkt, karri, mildt eller spicy og hvitløk. 

INDISK RESTAURANT MED STREET FOOD

Et tradisjonelt indisk måltid består av mange små retter av ulike smaker som er ment for å deles, og disse små tapas-lignende rettene blir kalt thaali. Å dele matretter skaper en sosial og inkluderende affære, og delt matglede. I tillegg skal seks ulike smaker i det daglige matinntaket bidra til en bedre helse, ifølge indisk tro.

Da Baljit Singh skulle starte en ny indisk restaurant i Oslo, var han inspirert av gatekjøkkenvognene i India. Menyen består av retter fra hele India med en liten moderne vri, og rettene er proppfulle med deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat, vil indisk street food være en perfekt måte å smake på mange ulike retter i ett måltid.

Et besøk til denne indiske restauranten vil være en kulinarisk opplevelse, og en reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner servert på en ny og spennende måte.

 

a

EKSKLUSIVE INDISKE RETTER

Masala er det indiske uttrykket for en rett som består av flere ulike typer krydder, og brukes gjerne også som indisk slang for “en interessant miks av ting”.

Bruk av krydder på det indiske kjøkkenet kan være omfattende, og kryddermikser brukes i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle matretter. Alle måltider inneholder mye krydder, og krydder og urter brukes gjerne hele, malt, tørket eller blandet. Noen krydder varmes også før de males for å få frem ekstra smak og duft.

Les mer: Oslo indisk restaurant

INDISK MAT HOLDER DEG SUNN

Men visste du at den omfattende krydderbrukens hensikt i utgangspunktet er å holde kroppen frisk? Krydderblandingene består nemlig av en mengde antioksidanter, noe som bidrar til et bedre immunforsvar.

Krydderblandingene består ofte av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme og kanel, samt andre urter.

Hos den indiske restauranten Listen to Baljit byr vi på eksklusive, indiske og tradisjonelle retter basert på autentisk masala. Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. I tillegg kan du bestille vegetarretter proppfulle av smak, krydder og grønnsaker. De tradisjonelle rettene serveres også med det indiske brødet naan, også dette fåes i forskjellige smaker, samt andre indiske brød i smakfulle varianter.

Rettene blir servert på fat med en eksklusiv presentasjon.

Reserver bord