Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Indisk takeaway

Listen to Baljit tilbyr kanskje byens beste indiske takeaway! Ring oss på 998 62 000 for å hente selv.

Bestill take away: Listen to Baljit er den indiske restauranten på Solli plass med deilig, indisk mat som serveres like godt i restauranten som hjemme i stua. Hør på Baljit og bestill take away med det samme!

SE TAKEAWAY MENY

“ALT” I ETT MÅLTID

Listen to Baljit kombinerer oppskrifter som har gått i generasjoner hos familien Singh med utradisjonell og vestlig inspirert mat. Rettene er inspirert av indiske gatekjøkken, med matretter fra alle Indias hjørner. 

Ved å velge fra smårett-menyen får du mulighet til å smake på “alt” i ett måltid. Spør gjerne servitøren om hjelp til å sette sammen et måltid med fingermat. 

Bestill take away Oslo

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo sentrum som tar deg med på en kulinarisk opplevelse gjennom Indias regioner. Her får du indisk kokekunst servert på en ny og spennende måte. 

Ønsker du å prøvesmake retter med ulike røtter i den indiske mattradisjonen? Bestill indisk takeaway fra Listen to Baljit, så får du autentisk indisk street food i komforten av ditt eget hjem. 

Bestill take away: Ring oss på 998 62 000 for å hente selv.

SE TAKEAWAY MENY

INDISK TAKEAWAY HOLDER KROPPEN FRISK

I indisk kultur fokuserer man mye på å holde kroppen sunn og frisk, og da er hva man spiser spesielt viktig. I indisk mat får du mange forskjellige kryddere, og det er ikke tilfeldig. Kryddere er nemlig laget av urter og planter som inneholder antioksidanter, som bidrar til å holde kroppen frisk. 

I indisk mat brukes derfor krydder i alt fra store middagsretter til cocktails og søte desserter. 

Baljit viser Oslos befolkning hvordan indisk mat gjøres riktig. Velkommen til den indiske restauranten Listen to Baljit på Solli plass, eller bestill indisk takeaway og ta med deg maten videre. Vi lover deg et autentisk måltid godt for kropp og sinn uansett!

Bestill take away: Ring oss på 998 62 000 for å hente selv.

SE TAKEAWAY MENY

Reserver bord