Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Julebord

Skal du arrangere julebord? I så fall kan vi anbefale Listen to Baljit! Hos oss får du ikke tradisjonell julemat, men indisk mat og drikke som garantert setter en spiss på festlighetene. Velkommen til en uforglemmelig aften!

d

JUVELEN I KRONEN

Under det britiske koloniveldet i årene 1858-1947, ble India ofte kalt “Juvelen i kronen”. Det britiske India omfattet store deler av dagens India, Pakistan, Bangladesh og Burma, og herfra ble det hentet store rikdommer hjem til kolonimakten Storbritannia. India var selve juvelen i imperiet, takket være landets store mineralressurser og rike tekstil- og matkultur. 

Den rike kulturen har overlevd både kolonitid og frigjøringen, og består den dag i dag. Det er ikke for ingenting at indisk håndarbeid og matkultur er kjent over hele verden. 

Ved indiske høytider blir denne kulturen spesielt synlig. Det kan derfor ikke tenkes noe bedre enn å arrangere julebord under indiske rammer. Er det noen som kan kunsten å feire, så er det nemlig det indiske folk. 

ET JULEBORD MED INDISK TEMA

Med indiske rammer, får du ikke et julebord med tradisjonell julemat eller kristne tradisjoner – i stedet får du en feiring med det beste av indisk mat og drikke, høy feststemning, stor glede og fargerike omgivelser. 

Alt dette og enda mer får du hos Listen to Baljit. Menyen vår kombinerer vestlig inspirert mat med indiske food trucks, og autentisk street food med komplekse krydderblandinger. Resultatet er en helt unik, indisk matopplevelse, som garantert setter fyr på årets julebord i Oslo

TRADISJONELL INDISK KRYDDERBLANDING

Indisk mat er kjent for å være sterk, men dette stemmer ikke nødvendigvis alltid. Det som først og fremst kjennetegner indisk mat, er rike sauser og en helt unik sammensetning av kryddere. Krydderblandingen i seg selv er ikke ukjent for nordmenn, og består gjerne av:

  • Kardemomme
  • Kanel
  • Ingefær
  • Chilipepper
  • Sennep

Det er måten krydderne brukes og rekkefølgen de tilsettes i, som gjør indisk mat til noe helt særegent. Derfor har vi samlet et kokketeam hos Listen to Baljit med rikelig kompetanse i indisk kokekunst. Sammen har vi satt sammen en meny som du ikke finner maken til i Oslo. 

VÆR TIDLIG UTE MED Å BESTILLE JULEBORD

Har du lyst til å arrangere julebord hos Listen to Baljit? Da anbefaler vi at du er tidlig ute med å bestille. Restauranten vår blir mer og mer populær for hver dag som går, og bestillingene til jul har allerede begynt å komme inn.

Dagsavisens anmelder slo fast at det var all grunn til å lytte til Baljit – VGs anmelder kalte oss en varm oase i vinterkulda – Aftenpostens anmeldere spiste og drakk seg gjennom spennende kombinasjoner

Er du klar for å sette en skikkelig sting i julebordet?

Les også: Julebord aktiviteter

VI BISTÅR MED Å ARRANGERE JULEBORD

Snakk gjerne med oss på forhånd hvis du ønsker en forhåndsbestemt meny med utvalgte godbiter. Vi kan også friste med lekre, indiske cocktails, i tillegg til indisk vin og øl. Restauranten vår har plass til både større og mindre selskaper, og vi har et semi-privat område i lokalet som passer for grupper på opptil 10 personer. 

Benytt kontaktskjemaet under for å bestille bord:

Reserver bord