Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Oslo sentrum restaurant

Skal du ut og spise i Oslo sentrum, men er usikker på hvilken restaurant som frister mest i dag?

Da kan vi anbefale den indiske restauranten Listen to Baljit. Sentralt på Solli plass finner du vår indiske perle som byr på moderniserte indiske retter. Smak på indisk streetfood kombinert med eksklusive retter presentert på et innbydende vis.

Restauranten vår har mottatt mye ros, positive tilbakemeldinger og gode anmeldelse på TripAdvisor og hos noen av de største landsdekkende avisene. Mange av gjestene har til og med allerede blitt stamgjester.

Besøk vår restaurant Listen to Baljit i Oslo sentrum i dag du også!

MODERNE INDISK I OSLO SENTRUM

Listen to Baljit er en moderne restaurant i Oslo sentrum, med deilig, indisk mat som passer for enhver.

Er du allerede en tilhenger av indisk mat kommer du til å elske de moderniserte rettene denne restauranten har å by på. Her kan du smake deg gjennom alle Indias hjørner, i moderne lokaler som er skapt for dagens middagsgjester. Spisestedet er ungdommelig og riktig for sin tid, men byr samtidig på tradisjonell indisk kultur på sitt beste.

EN AV DE BESTE RESTAURANTER DU FINNER I OSLO SENTRUM

Lokalene er smale og dype, og interiøret byr på en vibe du vanligvis får fra en typisk café på Grünerløkka. Når du kommer inn i lokalene, vil du se små trebord som står tett og dekorerte vegger med tegninger og flagg. Blant disse tegningene vil du se en beskjed til alle nordmenn, nemlig: “Stop saying naan-bread” (som refererer til den indiske betydningen av naan, som da er brød).

Oslo sentrum byr på mange spennende restauranter, men skal du prøve noe helt nytt og smakfullt, er Listen to Baljit restauranten for deg.

Interiørmessig skiller restauranten seg ut fra andre tradisjonelle indiske restauranter, som vanligvis byr på mørkt interiør og tungt dekorerte vegger.

Les mer: Indisk mat Oslo sentrum restaurant

 

 

PRØV DEG PÅ INDISK STREET FOOD

Listen to Baljit er en restaurant i Oslo sentrum som gir deg en unik smaksopplevelse som passer for deg og hele familien. Menyen er stor og variert, og du vil garantert finne noe som passer enhver smak.

Det er Baljit Singh som står bak denne Oslo-baserte restauranten, og han er sønn av Sardar Gurdial Singh – et kjent navn i restaurantbransjen i byen. Sardar kom til hovedstaden i 1982 og startet den suksessfulle indiske restauranten Maharaja Restaurant. Siden da har både han og familien åpnet mange populære indiske restauranter med unike konsepter. Blant disse er Listen to Baljit, som byr på overraskelser både for gjester og matanmeldere.

MODERNE MENY

Det er moderniseringen av tradisjonelle indiske retter som gjør denne Oslo sentrum-baserte restauranten så unik. Menyen er lagt opp slik at du enkelt kan bestille flere retter i løpet av en kveld. Gjør et hyggelig middagsbesøk om til en helaften og en kulinarisk reise gjennom det indiske kjøkken.

Streetfood-rettene er inspirert av indiske gatekjøkken, og menyen består også av småretter som gir deg muligheten til å smake på det aller meste i ett måltid. Rettene serveres på eksklusivt vis. Velg mellom retter som består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. Du kan også bestille vegetarretter fulle av smak, krydder og grønnsaker. Opplev autentiske indiske smaker servert på en helt ny og moderne måte.

Her behøver du med andre ord ikke spise deg stappmett og du behøver heller ikke å velge kun én rett.

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er en restaurant i Oslo sentrum som allerede har rukket å bli mange restaurantgjesters favoritt. Og det er kanskje ikke så rart? Restauranten baserer seg på unike indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, men med en ny vri inspirert av indisk street food.

Mannen bak denne nytenkende restauranten, Baljit Singh, kommer fra samme familie som blant annet står bak de populære restaurantene New Delhi Restaurant, Holy Cow og Bombay Brasserie. Baljit ønsket å starte en restaurant basert på indisk streetfood og fingermat, og resultatet ble en av Oslo sentrums beste restauranter!

Restauranten tilbyr et helt nytt og unikt konsept, og det nye spisestedet har allerede mottatt mye ros og oppmerksomhet siden åpningen i slutten av 2018.

Listen to Baljit passer perfekt for deg som ønsker å prøvesmake indiske matretter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta en tur innom restauranten i Oslo sentrum, og opplev indisk kultur på sitt beste.

Familien Singh lover en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Reserver bord