Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Oslo sentrum restaurant

Hos Listen to Baljit sin restaurant i Oslo sentrum får du servert indisk mat som tar deg rett til gatene i India. Vi serverer trendy street food med en elegant vri, og du kan nyte maten i vår flotte restaurant eller ta med takeaway.

Se takeaway

EN INDISK PERLE I OSLO

Du finner den indiske restauranten Listen to Baljit sentralt på Solli plass. Her byr vi på moderniserte indiske retter, og en spennende miks av street food og eksklusiv indisk mat.

Restauranten vår har mottatt mye ros, positive tilbakemeldinger og gode anmeldelser på TripAdvisor og hos noen av de største landsdekkende avisene. Mange av gjestene har til og med allerede blitt stamgjester. 

Besøk vår restaurant Listen to Baljit i Oslo sentrum i dag du også!

MODERNE I OSLO SENTRUM – RESTAURANT LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er en moderne restaurant i Oslo sentrum, med deilig, indisk mat som passer for enhver.

Er du allerede en tilhenger av indisk mat kommer du til å elske de moderniserte rettene vår restaurant har å by på. Her kan du smake deg gjennom alle Indias hjørner, i moderne lokaler som er skapt for dagens middagsgjester. Spisestedet er ungdommelig og riktig for sin tid, men byr samtidig på tradisjonell indisk kultur på sitt beste. 

 

EN AV DE BESTE RESTAURANTER DU FINNER I OSLO SENTRUM

Lokalene er smale og dype, og interiøret byr på en vibe du vanligvis får fra en typisk café på Grünerløkka. Når du kommer inn i lokalene, vil du se små trebord som står tett og dekorerte vegger med tegninger og flagg. 

Blant disse tegningene får du klar beskjed fra Baljit: “Stop saying naan-bread” – naan er nemlig det indiske ordet for brød, så dersom du sier naan-brød, sier du egentlig brød-brød. 

Oslo sentrum byr på mange spennende restauranter, men skal du prøve noe helt nytt og smakfullt, er Listen to Baljit restauranten for deg. 

Interiørmessig skiller vi oss ut fra andre tradisjonelle indiske restauranter, som vanligvis byr på mørkt interiør og tungt dekorerte vegger.

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo sentrum som allerede har rukket å bli mange restaurantgjesters favoritt. Og det er kanskje ikke så rart? Restauranten baserer seg på unike indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, men med en ny vri inspirert av indisk street food. 

Baljit Singh kommer fra samme familie som blant annet står bak de populære restaurantene New Delhi, Masala Politics, Holy Cow og Bombay Brasserie. Baljit ønsket å starte en restaurant basert på indisk street food og fingermat, og resultatet ble en av Oslo sentrums beste restauranter!

Restauranten tilbyr et helt nytt og unikt konsept, og det nye spisestedet har allerede mottatt mye ros og oppmerksomhet siden åpningen i slutten av 2018. 

Listen to Baljit passer perfekt for deg som ønsker å prøvesmake indiske matretter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta en tur innom restauranten i Oslo sentrum, og opplev indisk kultur på sitt beste. 

Familien Singh lover en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Reserver bord