Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Oslo sentrum restaurant

Hos Listen to Baljit sin restaurant i Oslo sentrum får du servert indisk mat som tar deg rett til gatene i India. Vi serverer trendy street food med en elegant vri, og du kan nyte maten i vår flotte restaurant eller ta med takeaway.

BLANT OSLOS BESTE INDISKE

Listen to Baljit er blant Oslos beste indiske restauranter. Menyen vår er helt unik, og vi er overbevist om at vi har byens beste street food. Er du sulten på asiatisk er det Listen to Baljit du skal komme til. Reserver et bord eller bestill takeaway!

I Oslo sentrum er det flust av restauranter. Du får alt fra norsk mat til asiatisk og italiensk, ja stort sett hva enn du har lyst på.

Har du ikke vært på Listen to Baljit ennå, bør du reservere et bord med det samme. Vi har en helt unik meny som du ikke finner maken til andre steder, og byr på trendy atmosfære i restauranten på Solli plass i Oslo sentrum.

EN INDISK PERLE I OSLO SENTRUM

Du finner den indiske restauranten Listen to Baljit sentralt på Solli plass. Her byr vi på moderniserte indiske retter, og en spennende miks av street food og eksklusiv indisk mat.

Restauranten vår har mottatt mye ros, positive tilbakemeldinger og gode anmeldelser på TripAdvisor og hos noen av de største landsdekkende avisene. Mange av gjestene har til og med allerede blitt stamgjester. 

Besøk vår restaurant Listen to Baljit i Oslo sentrum i dag du også!

MODERNE I OSLO SENTRUM – RESTAURANT LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er en moderne restaurant i Oslo sentrum, med deilig, indisk mat som passer for enhver.

Er du allerede en tilhenger av indisk mat kommer du til å elske de moderniserte rettene vår restaurant har å by på. Her kan du smake deg gjennom alle Indias hjørner, i moderne lokaler som er skapt for dagens middagsgjester. Spisestedet er ungdommelig og riktig for sin tid, men byr samtidig på tradisjonell indisk kultur på sitt beste. 

EN AV DE BESTE RESTAURANTER DU FINNER I OSLO SENTRUM

Lokalene er smale og dype, og interiøret byr på en vibe du vanligvis får fra en typisk café på Grünerløkka. Når du kommer inn i lokalene, vil du se små trebord som står tett og dekorerte vegger med tegninger og flagg. 

Blant disse tegningene får du klar beskjed fra Baljit: “Stop saying naan-bread” – naan er nemlig det indiske ordet for brød, så dersom du sier naan-brød, sier du egentlig brød-brød. 

OSLOS BESTE INDISKE?

Oslo sentrum byr på mange spennende restauranter, men skal du prøve noe helt nytt og smakfullt, er Listen to Baljit restauranten for deg. 

Les mer om vår indiske restaurant i Oslo sentrum

Interiørmessig skiller vi oss ut fra andre tradisjonelle indiske restauranter, som vanligvis byr på mørkt interiør og tungt dekorerte vegger.

UTFORSK INDISK STREET FOOD I OSLO


Listen to Baljit er en restaurant i Oslo sentrum som gir deg en unik smaksopplevelse som passer for deg og hele familien. Menyen er stor og variert, og du vil garantert finne noe som passer enhver smak.

VI BRINGER INDIA TIL OSLO

Street food er den perfekte måten å bli kjent med indiske mattradisjoner på, fordi de ulike rettene har store regionale forskjeller. På menyen hos Listen to Baljit finner du retter fra hele India.

KJENNETEGNET PÅ INDISK MAT

Det som kjennetegner all indisk mat er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder. Krydderblandingene består ofte av:

  • Ingefær
  • Chilipepper
  • Gurkemeie
  • Sennep
  • Safran
  • Nellik
  • Kardemomme
  • Kanel

Hemmeligheten bak å lage autentisk, indisk mat er sammensetningen av riktig krydder i riktig mengde.

I indisk kultur fokuserer man mye på å holde kroppen sunn og frisk, og dette gjøres blant annet ved å spise mange forskjellige krydder. Krydder er laget av urter og planter som inneholder antioksidanter. Dette igjen bidrar til å holde kroppen frisk.

Krydder brukes derfor ikke bare i maten, men også i dessert og cocktails.

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo sentrum som allerede har rukket å bli mange restaurantgjesters favoritt. Og det er kanskje ikke så rart? Restauranten baserer seg på unike indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, men med en ny vri inspirert av indisk street food. 

FLERE RESTAURANTER I OSLO

Baljit Singh kommer fra samme familie som blant annet står bak de populære restaurantene New Delhi, Masala Politics, Holy Cow og Bombay Brasserie. Baljit ønsket å starte en restaurant basert på indisk street food og fingermat, og resultatet ble en av Oslo sentrums beste restauranter!

Restauranten tilbyr et helt nytt og unikt konsept, og det nye spisestedet har allerede mottatt mye ros og oppmerksomhet siden åpningen i slutten av 2018. 

Listen to Baljit passer perfekt for deg som ønsker å prøvesmake indiske matretter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta en tur innom restauranten i Oslo sentrum, og opplev indisk kultur på sitt beste. 

Familien Singh lover en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Reserver bord