Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Oslo street food

Oslo har et utrolig spennende restaurant- og uteliv, og det er flust av steder som tilbyr moderne street food. Listen to Baljit er et slikt sted. Vi serverer autentisk indisk street food med en moderne tvist, i nye lokaler på Solli plass. 

Reserver et bord i dag, og få en matopplevelse av de sjeldne!

EKTE INDISK STREET FOOD

Gatemat er svært vanlig i India. Overalt hvor du finner travle gater, står det også boder og gatekjøkken på rekke og rad som serverer helt utrolige matretter. India er verdensberømt for den høye kvaliteten på street food som tilberedes fra relativt enkle gatekjøkken, og turister kommer fra hele verden for å smake seg gjennom bodene.

Dette har vi tatt med oss til Listen to Baljit. Vi har reist rundt i hele India og funnet de utroligste matretter som serveres gatelangs. Vi har besøkt gårder på de mest øde steder, og funnet oppskrifter på indisk masala som har gått i generasjoner. Alt dette og mye mer får du på vår restaurant i Oslo sentrum

Ønsker du å smake på ekte, indisk street food i Oslo, er Listen to Baljit restauranten for deg!

INDISK STREET FOOD MED EN MODERNE VRI

Vi serverer det aller beste av indisk gatemat hos Listen to Baljit. Mange av rettene har også fått en moderne vri, som Tandoori Ghost Tikka, Avocado Chaat og den svært sterke Agni “Fire” Wings. Hvis du vil ha det beste av India i ett enkelt måltid, anbefaler vi Mila-Jula Tandoori Mixed Grill Platter med fire retter fra forskjellige steder i India. 

Les også: Street food Oslo

Vi har også satt sammen en spennende smaksmeny, hvor man bestiller flere ulike retter som man deler med spisefølget. I India er det vanlig å servere flere forskjellige retter i et enkelt måltid, slik at alle rundt bordet kan smake på litt av hvert. Bestiller dere fra smaksmenyen, er derfor alt klart for en ekte, indisk matopplevelse. 

Be gjerne servitøren om hjelp til å sette sammen et måltid med spennende smaker!

HVEM ER BALJIT?

Listen to Baljit er et nytt og unikt konsept startet av samme familie som står bak de populære og suksessfulle spisestedene New Delhi Restaurant, Bombay Brasserie og Holy Cow. Alle restaurantene har mottatt stor oppmerksomhet og gode anmeldelser.

Det var Baljit Singh, familiens sønn, som ønsket å starte sin egen indiske restaurant i Oslo. Han ville servere noe helt nytt og unikt, og bestemte seg for å kombinere alt det beste fra indisk matkultur. Samtidig var det viktig at rettene skulle ha en moderne vri. Resultatet ble en street food-restaurant i Oslo som tilbyr noe helt nytt og spennende!  

Dagsavisens anmelder slo fast at det var all grunn til å lytte til Baljit – VGs anmelder kalte oss en varm oase i vinterkulda – Aftenpostens anmeldere spiste og drakk seg gjennom spennende kombinasjoner

Reserver et bord i dag du også! Du finner oss sentralt på Solli plass.

Reserver bord