Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restaurant Oslo

Ser du etter en av Oslos beste restauranter? Da bør du ta en tur innom den indiske restauranten Listen to Baljit ved Solli plass. Restauranten tilbyr et unikt konsept basert på indisk street food og fine dining. Opplev indisk mat på en ny måte med restaurantens innholdsrike meny – her finnes god mat for alle. 

Restauranten har siden åpningen i 2018 opplevd stor pågang og gode anmeldelser fra noen av landets største aviser, og restauranteier Baljit Singh roses for sitt nye konsept. 

Høres dette ut som noe for deg? Book et bord allerede nå!

EN SMAKSOPPLEVELSE FOR ALLE

Listen to Baljit er en indisk restaurant i Oslo sentrum med et helt nytt konsept basert på indisk street food og fine dining. Dette innebærer en herlig miks av to verdener og noe for enhver smak. Menyen inneholder nesten 50 retter totalt. 

Restauranten byr på tradisjonelle retter basert på masala og tandoori, men også unike og egenkomponerte retter som er inspirert av indiske tradisjoner, familieoppskrifter, fine dining og matopplevelser fra Indias gater. 

EN AV OSLOS BESTE RESTAURANTER

Den moderne innredningen du finner i restaurantens lokaler er inspirert av caféer en vanligvis finner på Grünerløkka, men bærer også preg av indisk kultur. 

Familiehistorien er viktig for restauranteier Baljit Singh, og den er også noe han alltid ivaretar når han starter en ny restaurant i Oslo. Restauranten Listen to Baljit er intet unntak, selv om konseptet er moderne. 

Restauranten appellerer til dagens spisegjester, og i tillegg til moderne indisk street food byr menyen også på tradisjonsrike smaker og tradisjonelle kokkekunster. 

Les mer: Indisk restaurant Oslo

GOD MAT – INDISK STREET FOOD

Ser du etter en restaurant i Oslo som tilbyr noe unikt, er Listen to Baljit restauranten for deg. 

Den indiske restauranten tilbyr en variert meny som byr på unike smakssammensetninger, og maten omtales som fargerik, velsmakende og moderne av mange matanmeldere. 

Menyen inneholder kjente indiske retter og egenkomponerte retter som inneholder deilige tandoori-sauser, og smaker som tikka, røkt, karri, hvitløk, urter, og spicy eller mildt. Kombiner disse smakene med ditt valg av biff, kylling, lam eller vegetaralternativer. 

THALI

Menyen byr også på thali-inspirerte retter, som er små retter som enkelt kan deles mellom flere. Indisk street food og thali-retter passer perfekt for deg som ønsker å smake på litt av alt. Hos Listen to Baljit finner du moderne retter fra hele India som er proppfulle av deilige smaker, grønnsaker og sauser. 

Vi anbefaler våre thali-inspirerte retter når du vil kombinere flere smaker i ett måltid, eller dele rettene med middagsfølget ditt. Kombiner flere småretter for å få en unik smaksopplevelse, eller velg et tradisjonelt indisk måltid med ris, tandoori saus og naan. 

Spør gjerne om kokkens anbefalinger om du er usikker på hva du bør prøve og hvordan du bør sette sammen rettene. Topp middagen med en god og fyldig vin og en søt dessert.

OSLOS BESTE RESTAURANT? VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Baljit Singh har kombinert indisk street food med egne familieoppskrifter. Lokalene er avslappende og innbydende, og hos Listen to Baljit får du det beste fra flere verdener servert på et sted. Restauranten egner seg for deg som ser etter en unik restaurant i Oslo. 

Menyen består av retter fra hele India med en moderne vri, og rettene er proppfulle av deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat og kultur, er vårt konsept en perfekt måte å smake flere ulike retter i ett måltid. 

Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. Besøk restauranten og begi deg ut på en reise gjennom indiske kjøkkentradisjoner med nye variasjoner. 

Er du nysgjerrig på hva du kan få på denne indiske restauranten i Oslo? Reserver et bord i dag! 

Reserver bord