Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restaurant Frogner

Ser du etter en unik restaurant på Frogner?

Listen to Baljit er en nyåpnet restaurant som byr på et unikt og spennende indisk konsept. Mannen bak restauranten kommer fra samme familie som står bak de suksessrike spisestedene Bombay Brasserie, Holy Cow og New Delhi. Familierestaurantene har blitt anerkjent for å alltid motta gode anmeldelser og for å ha fornøyde spisegjester. Dermed var forventningene høye da Baljit Singh skulle åpne sitt nye konsept. Forventningene ble møtt, og i dag har restauranten mange besøkende daglig.

Har du lyst til å prøve spennende og smaksrik mat som er inspirert av Indias gater, er Listen to Baljit restauranten for deg. Reserver bord i dag for en kulinarisk aften, eller kom innom for en rask matbit.

SERVERER INDISK STREET FOOD

Da Singh skulle åpne Listen to Baljit, sin nye restaurant på Frogner, ønsket han å starte noe som var annerledes. Han lot seg inspirere av food trucks og indisk gatemat, og lagde et unikt konsept basert på dette. På denne måten har han klart å kombinere street food, high-class middager, og tradisjonelle indiske matretter på et ekstraordinært vis. Konseptet er moderne og spennende, og kombinerer det beste fra det vestlige og det indiske kjøkkenet. For å gjøre maten svært autentisk, har Singh også ansatt kokker med verdenserfaring fra det indiske kjøkken. Mange av kokkene har lang fartstid bak tandoori-ovnen og en unik kokkekompetanse.

På menyen kan du smake på mange kjente indiske retter, samt mindre kjente og egenkomponerte retter. Opplev smaker som deilige tandoori-sauser, tikka, røkt, karri, spicy eller mildt, hvitløk og andre smaksrike urter og krydder. Kombiner dette med biff, kylling, lam eller vegetaralternativer, og opplev unike smakssammensetninger.

 

Les mer: Street food Oslo

 

EN RESTAURANTEIER SOM VERDSETTER FAMILIEHISTORIEN

Baljit Singh og familien har bydd på indiske tradisjoner i over 30 år, og var en av de første til å åpne en indisk restaurant i Oslo. Siden den gang har de åpnet mange tradisjonelle og utradisjonelle restauranter basert på indiske tradisjoner og kultur. Baljit Singh hadde et ønske om å starte en restaurant på Frogner inspirert av indiske food trucks og indisk gatemat.

Denne inspirasjonen har Baljit kombinert med familieoppskrifter som har gått i generasjoner, og han endte opp med Listen to Baljit – en indisk street food restaurant. Her serverer han gjestene tradisjonsrike og moderne indiske retter. Konseptet er avslappende, men mange av rettene baseres også på eksklusiv indisk fine dining. Hos Listen to Baljit får du det beste fra to verdener servert på et sted – perfekt for deg som ser etter en unik restaurant på Frogner.

På menyen kan du blant annet velge smaksrike retter som er dekket i aromatiske kryddere og deilige sauser, og småretter som er inspirert av indisk thali. Du vil oppleve ulik bruk av tradisjonelle indiske kryddermikser i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle og utradisjonelle matretter.

Les mer: Indisk Oslo

 

EN SPENNENDE OG INNHOLDSRIK MENY

På vår restaurant på Frogner, kan du smake deg gjennom en innholdsrik meny. Menyen består blant annet av småretter som gir deg muligheten til å smake på det meste i ett måltid. Menyen inneholder også eksklusive og tradisjonelle indiske matretter. Rettene serveres med en eksklusiv presentasjon, og du kan velge blant retter som består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. Spiser du ikke kjøtt kan du også bestille vegetarmiddag full av smak, krydder og deilige grønnsaker. Vi har noe for enhver smak, og gjestene kan gjerne egenkomponere middagen etter egne preferanser eller spørre om kokkens preferanser. Flere av våre indiske retter serveres med indisk brød, ris og annet spennende tilbehør.

Er dere flere som skal ut å spise sammen? Rettene kan deles slik at dere sammen smake dere gjennom flere matretter. Street food passer perfekt for deg som ønsker å smake på litt av alt. Menyen består av retter fra hele India med en moderne vri, og rettene er proppfulle av deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat og kultur, vil vårt konsept være en perfekt måte å smake flere ulike retter i ett måltid.

Les mer: Indisk mat Oslo sentrum

 

VELKOMMEN TIL VÅR RESTAURANT PÅ FROGNER

Listen to Baljit er en indisk restaurant på Frogner for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet for å smake autentisk indisk street food midt i Oslo.

Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter. Vi tilbyr også en lunsjmeny. Besøk Listentobaljit.no for bordreservering eller for mer informasjon.

Reserver bord