Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Restaurant Oslo sentrum

Listen to Baljit er en ny restaurant i Oslo sentrum som serverer deilig, indisk mat og drikke. Her kan du bestille alt fra tradisjonelle indiske retter, til variert fingermat fra indiske gatekjøkken.

STREET FOOD MØTER FINE DINING

Listen to Baljit er et nytt, spennende, moderne og indisk high-class konsept som kombinerer street food og fine dining. Vår indiske restaurant baserer konseptet sitt på autentisk masala fra indiske gårder, og mat og drikke lages av anerkjente kokker med lang erfaring. 

Baljit Singh lot seg inspirere av indisk street food og skapte restauranten Listen to Baljit. Familien Singh har servert indisk mat i Oslo siden 1982, laget på oppskrifter som har gått i familien i flere generasjoner. Familien står bak flere restauranter i Oslo, inkludert New Delhi, Bombay Brasserie og Holy Cow. 

NY RESTAURANT I OSLO SENTRUM

Ved vår nye restaurant i Oslo sentrum byr vi på indisk mat inspirert fra gatene i India, i tillegg til eksklusive og tradisjonelle indiske retter. Vi serverer både lunsj og middag, og tilbyr også indiske cocktails og desserter. I tillegg har vi selvfølgelig et stort utvalg av vin og drikke som passer til maten. Spør gjerne servitøren om hvilken vin eller annen drikke som passer best til måltidet. 

Les mer: Beste restaurant Oslo

MAT OG DRIKKE FOR ALLE

Listen to Baljit baserer seg på indiske tradisjoner med en ny vri. I India serveres måltider som består av mange små retter med ulike smaker kalt thaali, og disse er ment for å deles mellom mange personer. Dette skaper stor matglede og lager en sosial ramme rundt måltidet. 

Ifølge indisk tro er det helsemessig gunstig å få i seg minst seks ulike smaker i det daglige inntaket, og dette har vi tatt med oss til vår indiske restaurant i Oslo sentrum.

Menyen hos Listen to Baljit er derfor svært variert. Vi byr på indiske og tradisjonelle retter basert på autentisk masala, altså tradisjonelle krydderblandinger, fra alle hjørner av India. Rettene består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. 

FOR VEGETARIANERE

Er du vegetarianer kan du velge blant et stort utvalg vegetarretter fylt med mye smak, krydder og grønnsaker. Mange indere er vegetarianere av religiøse grunner, og India er derfor et utmerket sted for vegetarianere å spise gode og varierte måltider. 

INDISK MAT OG DRIKKE

Gate- og fingermat er den perfekte måten å bli kjent med indisk mattradisjon på, fordi de ulike rettene har store regionale forskjeller. På menyen finner du derfor retter fra hele India. Det som kjennetegner all indisk mat er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder. Krydderblandingene består ofte av:

  • Ingefær
  • Chilipepper
  • Gurkemeie
  • Sennep
  • Safran
  • Nellik
  • Kardemomme
  • Kanel

Skal du ut på restaurant i Oslo sentrum? Hør på Baljit og kom til oss da vel!

Reserver bord