Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Spisesteder Frogner

Listen to Baljit er en av de nyeste restaurantene, blant mange spisesteder, på Frogner. Har du prøvd vår nye indiske restaurant enda?

Listen to Baljit er en nytenkende indisk restaurant, som befinner seg helt i enden av Frognerveien. Vi åpnet i nyoppussede lokaler i slutten av 2018, og har siden den gang  opplevd stor pågang, gode anmeldelser fra noen av landets største aviser og fått mange positive tilbakemeldinger på TripAdvisor. Hos oss kan du smake på indisk street food med en vestlig vri, samt få servert eksklusive indiske retter laget av kokker med spennende kokkeerfaring.

Bestill bord eller kom innom restauranten i Frognerveien 1 i dag for en unik, kulinarisk opplevelse. Restauranten vår tilbyr både lunsj og middag, og passer perfekt for kjærestepar, vennegjengen eller jobbmøtet.

HVA ER EGENTLIG INDISK STREET FOOD?

Restauranteier Baljit Singh ønsket å skape en restaurant med et nytt og unikt konsept, derfor valgte han å la seg inspirere av indiske food trucks og indisk street food. I utgangspunktet er street food enkle retter og mat med kort tilberedningstid. For at maten skal smake unikt trenger man enkle og smakfulle ingredienser, i tillegg til enkle tilberedningsmetoder som blant annet grilling. Men å få dette til ordentlig krever kreativitet, talent, erfaring og en forkjærlighet for mat.

Er du nysgjerrig på indisk mat og kultur, er street food den perfekte måten å bli kjent med landet på. Det er store geografiske forskjeller fra nord til sør i India – både innen tradisjon og kultur, men også de ulike matrettene reflekterer store regionale forskjeller. Det som kjennetegner indisk mat er at den er full av smak, tekstur og aromatiske krydder. Velger du street food hos Listen to Baljit får du en smakrik sammensetning av ulike retter. Rettene er enkle å dele mellom flere gjester, og skaper derfor en sosial og hyggelig ramme rundt måltidet.

Ta med deg godt selskap og besøk et av Frogners beste spisesteder. Begi deg ut på en kulinarisk reise gjennom Indias kjøkkentradisjoner, servert på moderne vis.

 

Les mer: Street food

 

c

ET NYTT OG SPENNENDE SPISESTED PÅ FROGNER

Listen to Baljit åpnet i slutten av 2018, men har allerede rukket å bli blant de beste spisestedene på Frogner.

Restauranten serverer ikke bare fingermat og street food. Du kan også smake på eksklusive, indiske og tradisjonelle retter basert på autentisk masala. Velg mellom lam, fisk, kjøtt eller kylling og et bredt utvalg av tradisjonelle indiske retter. Er du vegetarianer kan du også bestille vegetarretter fullspekket av smak, krydder og gode råvarer. Rettene blir servert på fat med en eksklusiv presentasjon – perfekt for Instagrammeren.

Listen to Baljit er blant de beste spisestedene på Frogner med sitt nyskapende konsept indisk street food. Mange forbinder gjerne street food med gatekjøkken og fettholdig mat, men hos oss får du småretter proppfulle av sunne og gode råvarer. Vi har noe for enhver smak, så her kan du ta med deg den kresne som den matglade. Kokkene kommer også gjerne med egne anbefalinger om du er usikker på hva du bør velge.

Spisestedet byr på en god og herlig atmosfære, god mat og drikke og en behagelig stemning. Til tross for at spisestedet åpnet nylig, har det allerede rukket å bli en favoritt blant mange. Prøv maten vår, du også!

 

Les mer: Indisk restaurant fingermat

 

VELKOMMEN TIL LISTEN TO BALJIT

Listen to Baljit er et av de nyeste indiske spisestedene på Frogner, og vi tilbyr et helt nytt og unikt konsept som allerede har fått mye oppmerksomhet. Restauranteier Baljit Singh kommer fra samme familie som står bak de populære og suksessfulle spisestedene New Delhi Restaurant, Bombay Brasserie og Holy Cow. Alle restaurantene har mottatt gode anmeldelser, både fra store aviser og i mindre matblogger.

Familien Singh har servert indisk mat i Oslo sentrum i mer enn 30 år og er gode på det de gjør. Dette har inspirert dem til å åpne nye restauranter med nye konsepter, med familietradisjoner og indisk kultur som utgangspunkt.

Baljit ønsket å starte en restaurant basert på indisk street food og fingermat, kombinert med tradisjonell indisk mat. Derfor etablerte han den nye restauranten Listen to Baljit, like ved Frogner på Solli plass i slutten av 2018. Siden da har restauranten mottatt mye ros, positive tilbakemeldinger og gode anmeldelser både i store aviser og på TripAdvisor. Vi har allerede fått en rekke stamgjester.  

Det indiske spisestedet Listen to Baljit passer perfekt for deg som ønsker å prøvesmake indiske matretter fra ulike sider av den indiske kulturen. Ta gjerne med deg kjæresten, jobbmøtet, familien eller annet godt selskap til vårt unike spisested og gjør en helaften ut av besøket.

Menyen består av retter fra hele India, med en moderne vri, og rettene er spekket med utrolige smaker. Menyen inneholder små og store matretter, god drikke og deilige desserter.

Velkommen til Listen to Baljit – når du ser etter de beste spisesteder på Frogner!

Reserver bord