Search

998 62 000

 post@listentobaljit.no
 Frognerveien 1, 0257 Oslo

Street food Oslo

Når du tenker på indisk mat, er det kanskje ikke street food som dukker opp som første tanke hos de aller fleste. Men street food er stort i India, og hos restauranten Listen to Baljit kan du prøve indisk street food i Oslo med en moderne og smakfull vri.

På menyen står retter som er inspirert av indiske food trucks, masala fra indiske gårder og indiske familietradisjoner. Er du klar for en kulinarisk opplevelse, er Listen to Baljit restauranten for deg.

SMAK PÅ SPENNENDE STREET FOOD MIDT I OSLO

Syns du street food høres spennende ut? Hva med å teste ut indisk mat inspirert av indiske food trucks midt i Oslo?

Baljit Singh ønsket å starte et nytt konsept innen indisk mat. Resultatet ble Listen to Baljit, en spennende restaurant som byr på indisk street food for alle. Her kan du ta med deg familie og venner på en indisk kulturopplevelse, og smake på små og store retter med en moderne vri. Slik har du nemlig aldri smakt indisk mat før.

Rettene er inspirert av indisk gatekjøkken, hvor menyen består av matretter fra alle Indias hjørner. Menyen har også småretter som gir deg muligheten til å smake på “alt” i ett måltid. Rettene serveres på eksklusivt vis, og her kan du velge mellom en rett som består av lam, fisk, kjøtt eller kylling. Du kan også bestille vegetarretter fulle av smak, krydder og grønnsaker.

Mange av de tradisjonelle rettene serveres med indisk brød og ris, også dette kan du få i forskjellige smaker. Rettene kan fint deles, og slik kan dere sammen smake dere gjennom Indias matkultur. Street food passer perfekt for deg som ønsker å smake på litt av alt.

 

Les mer: Indisk restaurant Oslo

IKKE BARE STREET FOOD

Restauranten byr ikke bare på street food, men også tradisjonell indisk mat på velkjent vis. Baljit verdsetter familiehistorie og indisk kultur, derfor ønsket han å ivareta tradisjoner i sitt helt nye konsept. Derfor startet han denne indiske street food restauranten i Oslo, der han kombinerer oppskrifter som har gått i generasjoner med en utradisjonell og vestlig vri.

Baljit har også ivaretatt indiske tradisjoner, der også personalet gir deg en bit av indisk kultur. Kokkene har lang erfaring fra det indiske kjøkken, og noen av dem har erfaring fra kjøkken som Taj Mahal Palasset i Mumbai, og en rekke andre kjente indiske steder. Hos oss kan du bestille retter som er smaksrike, dekket i sauser som har en fin tekstur og aromatiske kryddere, inspirert av indisk kultur.

Indisk mat er kjent for sin bruk av krydder, og kryddermikser brukes i alt fra cocktails og desserter til tradisjonelle matretter. Alle måltider inneholder mye aroma, og krydder og urter brukes gjerne hele, malt, tørket eller blandet. Noen krydder varmes før de males for å få frem ekstra smak og duft. Krydderblandingene består ofte av ingefær, chillipepper, gurkemeie, sennep, safran, nellik, kardemomme, kanel samt andre urter. Det er blant annet tradisjonsrike smaker Baljit har beholdt i sine oppskrifter for å kunne gi deg den ultimate indiske matopplevelsen. Opplev indisk mat og street food servert på en helt ny måte.

 

Les mer: Street food

 

HØRES INDISK STREET FOOD UT SOM NOE FOR DEG?

Baljit Singh hadde et ønske om å starte en restaurant inspirert av indisk street food, og en restaurant som byr på et helt nytt konsept i Oslo.

Familien Singh har servert indisk mat basert på oppskrifter som har gått i generasjoner i over 30 år i Oslo. Til nå har de åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter med en indisk og vestlig tvist. Singh og familien har tidligere startet populære og suksessfulle indiske restauranter som New Delhi, Bombay Brasserie og Holy Cow, og alle har blitt varmt mottatt av både gjester og media.

 

Les mer: Indisk restaurant

 

Listen to Baljit passer for deg som ønsker å prøvesmake retter fra ulike sider av den indiske matkulturen. Ta med deg en date, venn eller lunsjmøtet og smak på autentisk indisk street food midt i Oslo. Menyen består av retter fra hele India, med en liten moderne vri, og rettene er proppfulle av deilige smaker. Er du nysgjerrig på indisk mat, er indisk street food en perfekt måte å smake flere ulike retter i ett måltid. Menyen består av små og store matretter, god drikke og deilige desserter.

Reserver bord